Všechny články: 02 / ÚNOR 2010

Polévka z červené řepy, s kmínem a jogurtem

„Tentokrát představíme recepty na dvě zajímavá jídla. Pojďte vyzkoušet polévku z červené řepy s kmínem a jogurtem a džus z mrkve a jablek.“   Červená řepa má příznivý účinek na […]

Bio rostlinná mýdla

Kvalitní, čistě přírodní bio mýdla stále vyvíjíme a zdokonalujme v našich laboratořích. V recepturách používáme vybrané oleje a tuky, ověřené bio kokosové a palmové rostlinné oleje a čisté esenciální oleje. Námi […]

Džus z mrkve a jablek

Ingredience: 225 gramů ostrouhané mrkve, jedno větší oloupané jablko, 300 ml nedoslazovaného jablečného džusu, hrst slunečnicových semínek, 4 kostky ledu   Příprava: Všechny ingredience vložte do mixéru a rozmixujte. Ihned […]

Objevujeme svět rostlin: Rakytník řešetlákový

Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides)   Na ploše dvou hektarů pěstujeme v Ostré rozložitý keř (nebo chcete-li malý stromek) Rakytník řešetlákový. Dosahuje výšky až 6 metrů a kvete nenápadným žlutým květem v […]